Més que simples catifes…

Dècades d’experiència en la fabricació de catifes i estores per tot el món ens ha ensenyat que una catifa pot ser molt més que un simple recollidor de terra a la porta. A més del seu ús clàssic de la recollida de brutícia a les portes i vestíbuls d’entrada, una catifa pot ser utilitzada amb fins comunicatius durant les campanyes de màrqueting o poden servir com a element decoratiu en el disseny interior. Cal no ignorar el fet que les catifes especials també poden contribuir a millorar la seguretat i la salut en el lloc de treball protegint de possibles accidents per càrregues o lliscaments.

Amb el nostre servei, vetllem per assessorar-lo en aquest camp tan directament relacionat amb la imatge, neteja i el confort del seu establiment per la seguretat dels seus clients i treballadors.

Neteja i higiene

Sabia que …,

una mitjana de 80% de brutícia entra a l’edifici a través de l’entrada? ,

una mitjana del 70% de tots els costos de neteja es gasten en la neteja del terra?

L’objectiu principal d’una catifa estàndard és atrapar el gruix de la brutícia i de l’aigua abans que puguin entrar a l’edifici. La superfície de la catifa s’uneix a la sorra, el fang i l’aigua, mentre que el revestiment de goma manté la catifa al seu lloc. Aquest és un important factor de seguretat.

Són les catifes tèxtils ultra absorbents

 

Seguretat i benestar

Les estores del lloc de treball són catifes personalitzades adaptades a les diferents necessitats especials en tot tipus de llocs de treball. Seleccionar un material adequat és especialment important. Això pot augmentar la seguretat per una banda, però també el benestar en el propi lloc de treball: alleugerir la càrrega de les articulacions i la columna vertebral, protegir contra el fred que irradia des del terra i contra el risc de lliscament.

L’estrès i les tensions en el lloc de treball no tenen sentit: d’acord amb una enquesta, el 31% dels enquestats consideraven que el lloc de treball afectava la seva salut. Les queixes més freqüents van ser l’esquena i el mal d’esquena (46%) i el dolor cervical (44%).

Són les estores de goma nomenades antifatiga.

Comunicació i imatge

Segons l’anàlisi, la majoria de les persones miren a terra a l’entrar en un edifici. Aquest fet significa que el terra té un gran potencial com a espai publicitari. Perquè no utilitzar aquest potencial? A més de servir per atrapar brutícia i l’aigua, és un magnífic espai on aplicar la seva identitat corporativa, transmetre missatges o dirigir-se als seus clients i convidats. En general, les catifes proporcionen un clima interior agradable i es poden combinar amb el color de l’interior que contribueix a una millor impressió general.

Són les catifes tèxtils corporatives i de promoció.

DETALLS DEL PRODUCTE

Fabricades a la Unió Europea.
Garantia fins a 5 anys.
100% lliure de PVC
Apte per terres calefactats
Antilliscant
Antiestàtica
Colors inalterables
Resistent al gran trànsit
Certificat de comportament al foc
Certificat d’electricitat estàtica
Certificat de lliure de substàncies nocives
Gran capacitat d’absorció de brutícia fins a 1.000 g/m2
Gran capacitat d’absorció d’humitat fins a 6 l/m2

MÉS QUE UNA SIMPLE CATIFA

Kleen-Tex fabrica més de 20 models diferents de catifes per cada tipus de espais i necessitat tenint en compte les especificitats de cada empresa utilitza diferents materials, gruixos, formes i normes per cada cas. Partint de la necessitat de retenció de la brutícia i humitat, aporta ambient i solemnitat als espais, identificant-los corporativament, dotant de seguretat i ergonomia als empleats.

MATERIALS DE LA MARCA KLEEN-TEX

Teixits 100% High-Twist Nylon (HTN) Poliamida 6
Goma 100% de Nitrilo, 100% POLIPROPILÈ,

 

APLICACIONS

  • Catifes per a exterior personalitzable amb la imatge de la empresa. Acabat tipus gespa (gamma de fins a 44 colors). Per a exterior. Terrasses, carrer,..
  • Catifes per a interior amb missatge o logotip: entrades, mostradors de recepcions, identificació d’àrees de venda, exposicions o espais d’acollida, passadissos, fires, esdeveniments, conferències, nàutica…

Catifes antifatiga: per interior i exterior, tèxtils personalitzables de seguretat, passa cables, ergonomia en el lloc de treball, taulell d’atenció al públic, caixes de cobrament de grans superfícies, oficina, administració, restauració, barres de bar, cuines industrials, càmeres frigorífiques, treballs a l’aire lliure en zones humides, fang, aigua, gel i neu,..